GOD JUL TA MIG FAAN!!



va som folk.

Vilka fan e ni!!!!?

AMS (arbetsförmedlingen) vilka idioter!!!
Här har man varit arbetslös sen i somras och hankat sig fram utan någon ersättning.
I November skrev jag in mig hos dem för att kunna få så kallad alfakassa, jag får ett papper med några möten jag skall gå på dessa makerade med rosa, sedan några mindre viktiga inringade möten.
Jag går på 2 obligatorsika möten sedan missar jag ett "inringat" möte 1 dec.
Får då efter mer än en vecka ett brev där det står att jag missat detta möte och har blivitt avskriven från dem. Detta brev hade ett utskriftsdatum 8 dec. Ringer upp dem för att förklara att det måste skett ett missförstånd då jag inte visste att detta var obligatoriskt plus att jag berättar att jag har skaffat ett fast jobb f.o.m 15 dec.  En gnällig person i andra änden av telefonen säger att det inte går att ändra så att jag kan få ersättning för dessa dagar då jag varit avskriven.
Man blir ju så jävla förbannad när man vet vad det är för folk som sitter där och "söker jobb" och får ersätting! speciellt på den arbetsförmedling jag varit på.
FETA JÄVLA ENSAMSTÅENDE MORSOR SOM BOR I EN RÖKLUKTANDE LÄGENHET MED SINA 3 BARN MED OLIKA PAPPOR!
Och det enda de varit intesserade av på möterna har varit ang ersättning från försäkrinskassan kontra AMS.

Ta och kontrollera de som sätter i system att utnyttja er istället för någon som visat att den velat ha ett arbete och sen också skaffat ett!

För övrigt går det knappt att prata med dem via telefon då man måste legitimera sig för att dom skall kunna kolla ens fil.

Sökte på AMS på Google-bilder och fick upp denna som andra bild, tycker den passar rätt bra ändå!


NI KAN DRA ÅT HELVETE!

Förbannat



Hur fan kan dom höja priserna på onico när tobaksskatten höjs! Det är ju för fan ingen tobak i skiten, pepparmintspastiller smakar det, visst det funkar, men man blir jävligt förbannad när man inte får i sig nikotin.
Håkan kan hjälpa massor, i de knivigaste av stunder!

RSS 2.0