Byggnadsarbetare jobbar inte?


Jonas Pettersson eller vad han nu heter!


Din jävla pajas!
Visst går det segt ibland på arbetsplatserna runt om i sverige, men hur fan går det på Rosenbad?
Tänk om vi skulle följa vem som helst inne i det skithuset med dold kamera. Vad fan görs det där inne om det inte dricks kaffe. Hela jävla regeringen är ett hån! Om ni skulle försöka att vara lite humana istället och försöka nå folket (som är detta landet) istället för att leva i någon slags jävla drömvärld! Ni är piss och skit mest hela bunten.
Någon som däremot verkar vara vara jordnära är Wetterstrand. Jag kan sätta mitt högra ben på att du har massor att hämta från henne din Jävla bonde!
ang artikel i AB

Vem i helvete är du?

Vem är du som sitter 2 rader framför mig på x2000 från Stockholm till Göteborg? Det verkar som att du ska vara med hela resan med!
Nu har du för fan tjatat högt och tydligt i 2 timmar i sträck. Du pratar med en tjej som verkar måttligt intresserad av dina Stand-up repliker från dina trötta idolkomiker körde för 2 år sedan. Om du ska lyckas göra dessa roliga för 5 ören så måste du ha någon slags inlevelse. Inse dina begrännsningar! Skärper du dig inte kommer du inte få ett jobb i hela ditt liv din apa.
Du pluggar säkert något skittråkigt vid något ruttet universitet och är med i kåren.
Gör det du är bra på och få uppskattning för det. Inse att du är en jobbig person i sociala sammanhang!
Fan, du måste ju bli torr i munnen snart.....

RSS 2.0